contact?

Filippijnen - Subic Bay

klik voor Alexandra's meest recente positie

Email contact
Positie Alexandra

Omhoog

click for website in English
Website in English

Nederlandse Website

Subic Bay in de Filippijnen


In de week van 14 november zeilen en motoren we langs de zuidwest kust van Luzon naar Subic Bay. Van 21-25 november staat de 'Alexandra' in een stellage op de werf van Watercraft Venture Corp. voor nieuwe anti-fouling verf op het onderwaterschip.

Dinsdag 29 november reizen we met de bus naar Manilla om daar 's avonds een oud-collega van Hans te ontmoeten. Hij heeft een paar dagen tussen twee zakenafspraken vrij weten te maken.  Dinsdagavond en woensdag doen we een kleine sight-seeing door Manilla en dan een vier uur durende bustocht naar Subic Bay. Vanaf de marina van de Yacht Club lopen we in 15 minuten de Subic Freeport Zone uit en pakken een 'jeepney' naar de markt van Olongapo. We maken twee wrakduiken, zeilen en snorkelen bij Grande Island en ontdekken twee nieuwe restaurantjes.

Inmiddels hebben we na het vertrek van onze gast uitgebreid boodschappen gedaan en worden de laatste klusjes aan boord uitgevoerd. Het wachten is op een gunstige wind naar Hongkong, maar we hopen dat we niet te laat zijn om nog dit seizoen de Zuid-Chinese Zee over te steken.

Bekijk het  fotoblad van Puerto Galera (op Mindoro eiland) en Subic Bay (ten nw van Manilla) en lees het bijbehorende verslag.
Wil je automatisch op de hoogte blijven van nieuws op de website? Klik hier voor instructies!

 

 laatste aanpassing op: 15-dec-08 06:30

Vorige Home Omhoog Volgende