contact?

AustraliŽ - Darwin

klik voor Alexandra's meest recente positie

Email contact
Positie Alexandra

Omhoog

click for website in English
Website in English

Nederlandse Website

Darwin - Northern Territory van AustraliŽ

Vrijdagavond 17 juni 2006 bereiken we Darwin en na een weekje in de marina gaan we voor anker in Fannie Bay. We ontmoeten oude en nieuwe vrienden zoals tijdens een bezoek aan het Northern Territory Vis festival. Naast info over moderne technieken in de visvangst is er de mogelijkheid verse vis te kopen en ter plekke de vis of oesters te proeven met een bijpassend drankje.

Vanaf het grote en gezellige terras van de Darwin Sailing Club zorgt de ondergaande zon iedere avond voor een kleurrijk panorama. Ook de donderdagavondmarkt op Mindil Beach trekt veel bezoekers waarbij iedereen eerst op het strand de zon onder ziet gaan voordat men zich in de drukte tussen de kramen met locale producten en hapjes en drankjes begeeft.

In het Wildlife park kom je te weten welke dieren er in het wild in AustraliŽ voorkomen: kangoeroes, ibissen, dingo's, krokodillen, schildpadden, maar ook roofvogels en slangen. Heel mooi park waar je de dieren in hun natuurlijke omgeving ziet.

Bekijk een nieuw fotoblad van de Filippijnen (Busuanga, Culion, Cuyo, Negros en Bohol) en het nieuwe fotoblad van Helen Reef / West Papua
Wil je automatisch op de hoogte blijven van nieuws op de website? Klik hier voor instructies!

 

 laatste aanpassing op: 15-dec-08 06:33

Vorige Home Omhoog Volgende